Profil Perusahaan

Produsen kompresor AC otomotif profesional

Produsen kondisioner parkir profesional

Sapa Kita?

Changzhou Hollysen Technology Trading Co., Ltd.minangka anak perusahaan saka Changzhou Kangpurui Automotive Air Conditioning Co., Ltd. Minangka industri riset lan pangembangan profesional, produksi lan adol kompresor AC lan kondisioner parkir. Industri kita dununge ing Taman Industri Niutang, Distrik Wujin, Kota Changzhou, Provinsi Jiangsu, yaiku ing tengah Delta Sungai Yangtze, cedhak karo Expressway Shanghai-Nanjing lan Expressway Yanjiang, kanthi transportasi sing trep lan pemandangan sing apik.

Napa Pilih Kita?

Saiki industri iki duwe luwih saka 300 karyawan, luwih saka 20 anggota tim R&D, lan luwih saka 20 anggota tim bisnis perdagangan asing. Dadi industri kita duwe staf lengkap. Industri kasebut wis nggawe tes kinerja produk dhewe, tes daya tahan, tes swara, tes geter, pengujian kendaraan nyata lan pengujian mekanik lan laboratorium standar liyane. Konsep riset lan pangembangan industri yaiku "nyukupi kabutuhan pelanggan, inovasi sing ora ana mandhiri". Kita wis ngoptimalake lan ngembangake produk kanthi terus-terusan kanggo para pelanggan. Produk utama yaiku seri kompresor AC otomotif tipe rotary, kalebu KPR-30E (teknologi energi anyar), KPR-43E (teknologi energi anyar), KPR-43, KPR-63, KPR-83, KPR-96, KPR -110, kompresor KPR-120, KPR-140, lan kompresor piston, kalebu 5H, 7H, 10S, kompresor pamindahan variabel lan AC AC.

Kanthi pangembangan 15 taun, perusahaan kita duwe kekuwatan teknis padhet lan desain lan kemampuan R&D sing kuwat. Industri kasebut duwe sistem sertifikasi manajemen properti intelektual lengkap lan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu industri otomotif internasional IATF1 6949. Industri kasebut kanthi sukses entuk luwih saka 40 paten penemuan, praktis lan penampilan, menang judhul Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional.

Produk industri kasebut wis diekspor menyang Eropa, Amerika Selatan, Amerika Utara, Timur Tengah lan Asia, lan merek industri kasebut entuk reputasi dhuwur ing pasar internasional. Apa saiki utawa mbesuk, perusahaan kasebut kanthi temen-temen bakal nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas tinggi, teknologi produk profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi, ora nate mandheg nggoleki lan ngembangake, lan berkembang bebarengan karo perusahaan domestik lan internasional ing China .

Dadi, aja bebas hubungi kita kanggo pitakon.

Sampeyan uga bisa menyang bisnis dhewe supaya luwih ngerti babagan kita. Lan kita mesthi bakal menehi penawaran paling apik lan layanan sawise didol.