FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto menyang omah sampeyan?

Ya, kita bisa. Kita bisa nyedhiyakake conto ing stok. Lan pelanggan kudu mbayar conto lan biaya kurir.

Kepiye carane njamin kualitas produk sampeyan?

Kita duwe laboratorium dhewe lan kabeh produk diperiksa 100% sadurunge dikirim. Kabeh proses kita tundhuk banget karo prosedur IATF16949. Lan kanthi cara iki, kita duwe garansi 1 taun wiwit tanggal diterbitake BL yen sampeyan nggunakake produk kanthi cara sing tepat.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake layanan khusus?

Ya, yen sampeyan ora bisa nemokake barang sing dibutuhake ing kategori, sampeyan bisa ngirim persyaratane menyang awake dhewe, lan tim R&D profesional bakal ngrancang kompresor ac khusus kanggo sampeyan.

Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

Wektu pengiriman paling cepet yaiku 10 dina lan wektu pangiriman rata-rata yaiku 30 dina sawise sampeyan konfirmasi.

Apa syarat pengiriman sampeyan?

FOB Shanghai.

Apa sing kudu aku lakoni yen pesenanku ora teka?

Priksa manawa kabeh pesenan wis dikirim. Yen pesenan nampilake paket sampeyan ing situs web pelacakan wis dikirim, lan sampeyan ora bakal nampa sajrone 2 minggu; hubungi layanan pelanggan kanggo njaluk bantuan.

Kepiye cara nglacak pesenanku?

Sampeyan bisa mriksa status pesenan kapan wae kanthi langsung menyang tautan sing diwenehake dening layanan pelanggan liwat email. Elinga yen sampeyan kudu duwe nomer pesenan lan alamat email kanggo nglacak status pesenan. Kita bakal ngirim email nomer pelacakan menyang sampeyan. Elinga yen situs web operator bisa uga ora nganyari cathetan lan status parsel ing wektu sing tepat.

Apa kabeh barang sampeyan wis kasedhiya?

Umume, kabeh barang sing didhaptar ing situs web kasedhiya. Nanging sok-sok sawetara barang bisa uga ora cocog amarga dikarepake akeh. Yen sampeyan njupuk barang lan mbayar, nanging amarga ana sebab apa ora kasedhiya, kita bakal ngubungi sampeyan kanthi cepet, lan uga menehi saran supaya sampeyan milih barang liyane sing padha utawa proses mbalekake dhuwit ing akun kasebut.

Pengin kerja sama kita?