Babagan Kita

Terobosan

  • MES

HOLLYSEN & KPRUI

PURWAKA

Changzhou Hollysen Technology Trading Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Changzhou Kangpurui Automotive Air Conditioner Co., Ltd. Iki minangka industri riset lan pengembangan profesional, produksi lan adol kompresor AC lan kondisioner parkir. Industri kita dununge ing Taman Industri Niutang, Distrik Wujin, Kota Changzhou, Provinsi Jiangsu, yaiku ing tengah Delta Sungai Yangtze, cedhak karo Expressway Shanghai-Nanjing lan Expressway Yanjiang, kanthi transportasi sing trep lan pemandangan sing apik.

  • -
    Diadegake ing taun 2006
  • -
    Pengalaman 15 taun
  • -+
    Luwih saka 150 produk

produk

Inovasi

PAWARTA

Layanan Pisanan

  • CIAAR 2020 【Pameran Langsung】

    Tanggal 12 November 2020, Pameran Teknologi AC lan Otomotif Internasional Shanghai otomotif kaping 18 kabuka kanthi apik. Kanthi perkembangan industri mobil China kanthi cepet, industri pendinginan seluler Tiongkok nuduhake tren pangembangan sing cepet ...

  • CIAAR 2017 【Pameran Langsung】

    Ing wulan November 2017, Pameran Teknologi AC lan Otomatis Otomotif Shanghai 15th (CIAAR 2017) digelar ing Pusat Pameran lan Pameran Everbright Shanghai kanthi sukses. Minangka pakumpulan taunan AC otomotif ing ...