Pabrik Pabrik Perakitan Kompresor Otomatis lan Pabrik Clutch Kanggo Toyota Passo / Toyota Corolla / Toyota Terios

Katrangan singkat:

Kompresor vane rotary, uga dikenal minangka kompresor scraper, yaiku jinis kompresor rotary. Silinder kompresor vane rotary duwe rong jinis: bunder lan oval. Ing kompresor vane rotary kanthi silinder bunder, jarak tengah tengah poros utama rotor lan tengah silinder nggawe rotor cedhak karo inlet udara lan outlet ing permukaan njero silinder.


Detail Produk

Tag Produk

KOMANDAR AC OTOMATIS BARU

Kompresor vane rotary, uga dikenal minangka kompresor scraper, yaiku jinis kompresor rotary. Silinder kompresor vane rotary duwe rong jinis: bunder lan oval. Ing kompresor vane rotary kanthi silinder bunder, jarak tengah tengah poros utama rotor lan tengah silinder nggawe rotor cedhak karo inlet udara lan outlet ing permukaan njero silinder. Ing kompresor vane rotary kanthi silinder oval, sumbu utama rotor pas karo pusat geometris elips, lan rotor cedhak karo permukaan njero rong sumbu cendhak elips. Kanthi cara iki, kontak antarane agul-agul rotor lan poros utama mbagi silinder dadi pirang-pirang spasi. Nalika poros utama drive rotor kanggo muter siji siklus, volume spasi kasebut bakal nambah, nyusut, lan bali menyang nol. Sing padha, uap pendingin ing ruang kasebut nyebarake inhalasi lan knalpot.

Ing kompresor baling-baling rotary kanthi silinder bunder, impeller dipasang kanthi eccentrically, lan bunder njaba impeller dipasang ing antarane bolongan asupan lan knalpot ing permukaan silinder. Ing silinder elips, sumbu utama rotor cocog karo tengah elips. Blades ing rotor lan garis kontak ing antarane mbagi silinder dadi sawetara spasi. Nalika sumbu utama drive rotor kanggo muter ing siji siklus, volume ruang kasebut ngalami owah-owahan siklik "ngembang, nyusut, lan meh nol", uap pendingin ing ruang kasebut uga ngalami siklus suction-compression-exhaust. Gas sing dikompres dibuwang liwat katup alang. Kompresor baling balung rotary ora duwe katup asupan, lan baling-baling geser bisa ngrampungake tugas ngisep lan ngompres. Kanggo silinder bunder, rong agul-agul kasebut mbagi silinder dadi rong spasi. Poros utama muter siji siklus, ana rong proses knalpot, lan papat glathi kaping papat. Luwih akeh glathi, denyut nadi saka kompresor luwih cilik. Kanggo silinder elips, patang glathi dibagi silinder dadi patang spasi. Sumbu utama muter siji siklus lan ana papat proses knalpot. Amarga katup knalpot dirancang cedhak karo garis kontak, meh ora ana volume reresik ing kompresor vane rotary.

Tipe Bagian: Kompresor A / C
Ukuran Kotak: 250 * 220 * 200MM
Bobot produk: 5 ~ 6KG
Wektu Pangiriman: 20-40 Dina
Garansi: Garansi Mileage Unlimited 1 Tahun Gratis

PARAMETER PRODUK

Model NO

KPR-6330

Lamaran

Toyota Passo / Perodua Myvi 1.3 / Daihatsu Sirion 1.3L (4PK)

Tegangan

DC12V

OEM ORA

88310B1070 / 447190-6620 / DCP490001 / 8832097401 / 447260-5550 / 447260-5054 / 447260-5820 / 447190-6625 / 447190-6620 / DCP490001

Parameter katrol

4PK /φ92.5MM

Gambar produk

6330-2
6330-3
6330-4
6330-5

Parameter produk

Model NO

KPR-6332

Lamaran

Toyota Rush 2006 / Toyota Terios 2004 / Daihatsu Terios 2007-2012 (6PK, 105)

Tegangan

DC12V

OEM ORA

447160-2270 / 447190-6121 / 88310-B4060 / 447260-5820 / 88310-B1010 / 88310-B4060

Parameter katrol

4PK /φ92.5MM

Gambar produk

6332-2
6332-3
6332-4
6332-5

Parameter produk

Model NO

KPR-8347

Lamaran

Toyota Corolla E12 2.0

Tegangan

DC12V

OEM ORA

447260-7100 / 88310-13032 / 88310-13031 / 447260-7090 / 447180-9110 / 883101A580 / 447180-9220

Parameter katrol

6PK /φ100mm

Gambar produk

8347-2
8347-3
8347-4
8347-5

Kemasan & shippment

Kemasan karton konvensional utawa kemasan kothak warna khusus.

Hollysen  packing01

Video produt

Gambar pabrik

Assembly shop

Toko majelis

Machining workshop

Lokakarya mesin

Mes the cockpit

Mes kokpit

The consignee or consignor area

Area sing ngirim utawa sing ngirim

Layanan Kita

Layanan
Layanan khusus: Kita bisa nyukupi persyaratane para pelanggan, apa sawetara macem-macem macem-macem, utawa produksi massal khusus OEM.

OEM / ODM
1. Mbantu pelanggan nggawe solusi sing cocog karo sistem.
2. Nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo produk.
3. Mbantu pelanggan supaya bisa ngatasi masalah sawise-adol.

Kauntungan Kita

1. Kita wis ngasilake kompresor AC otomatis luwih saka 15 taun.
2. Posisi posisi instalasi sing akurat, nyuda penyimpangan, gampang dipasang, dipasang kanthi siji langkah.
3. Panggunaan baja logam sing apik, tingkat kaku sing luwih gedhe, ningkatake umur layanan.
4. Tekanan cekap, transportasi sing lancar, ningkatake tenaga.
5. Nalika nyopir kanthi kacepetan dhuwur, daya input suda lan beban mesin saya suda.
6. Operasi lancar, swara sithik, geter cilik, torsi wiwitan cilik.
7. Pemeriksaan 100% sadurunge dikirim.

Kasus Proyek

AAPEX in America

AAPEX ing Amerika

Automechanika

Automekanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020-1

CIAAR Shanghai 2020


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita