Pabrik kita duwe peralatan produksi canggih, teknologi produksi diwasa, lan kapasitas produksi stabil. Apa kualitas produk utawa kemasan, kita komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan sing paling apik. Kanthi dhasar kapercayan, kita wis nggawe persahabatan lan kemitraan jangka panjang karo para pelanggan. Amarga kita gelem ngupayakake ekstra, cukup mesthi dadi pilihan pertama lan mitra permanen ing lapangan iki.

AC

  • Newest Window Air Conditioning 12V 24V Ultrathin Model Truck Parking Air Conditioners

    Kondisioner Udara Jendela AC 12V 24V Kondisioner Parkir Truk AC

    Musim panas sing paling panas, sing paling apik banget yaiku truk. Truk kerja saben dinane kerja keras ing dalan, dheweke bakal luwih becik urip. Sanajan ana macem-macem artefak pendinginan teduh, nalika ngenteni barang ing papan parkir, dheweke bakal entuk sutra filar, supaya kanca-kanca kertu entuk lingkungan istirahat sing adhem lan nyaman.

  • Universal Truck Sleeper Conditioning 12v 24v Electric Car Parking Cooler Air Conditioners

    Universal Truk Sleeper Kondisioner Pendingin Udara Pendingin Mobil 12v 24v

    Sistem pendinginan nggunakake pendingin sing aman lan ramah lingkungan yaiku R134A, saengga AC kondisioner luwih hemat energi lan kondisioner ramah lingkungan. Dibandhingake karo kondisioner on-board tradisional, kondisioner AC ora kudu ngandelake tenaga mesin kendaraan, sing bisa ngirit bahan bakar lan nyuda polusi lingkungan.

  • 12v 24v Portable Universal Roof Top Mounted Truck Sleeper Electric Auto Parking Cooler Air Conditioners Conditioning

    12v 24v Portable Universal Roof Top Mounted Truk Sleeper Listrik Parkir Pendingin Udara Pendingin Kondisioner

    Ing mangsa panas, nyopir awan wengi, panas sing panas, kondisioner AC mobil listrik bisa ngontrol suhu ing mobil kanthi adoh, saéngga bisa nyetel suhu ing mobil nalika turu, lan ngrasakake adhem ing panase . AC kaya iki efisien lan hemat energi, operasi stabil, swara kurang, lan bisa adhem kanthi cepet ing ruangane mobil supaya swasana apik nalika nyopir lan makarya. AC portebel iki cocog kanggo mobil gedhe, truk, bis, RV, kapal, kendaraan teknik, lsp. Nalika hawa panas, nyopir utawa ora nyopir, bisa adhem suhu ing mobil.