Hubungi Kita

Changzhou Hollysen Technology Trading Co., Ltd.

Changzhou Kangpurui Automotive Air Conditioner Co., Ltd.

KONTAK KAMI

Sanajan produk paling apik sing ditawakake, layanan konsultasi sing efektif lan nyenengake diwenehake dening klompok layanan sawise-adol spesialis. Dhaptar solusi lan paramèter rinci lan informasi liyane babagan info bakal dikirim menyang sampeyan kanthi tepat kanggo pitakon. Dadi, hubungi sampeyan kanthi ngirim email utawa hubungi kita yen sampeyan duwe kuatir babagan perusahaan.

Telpon

+86 18932391866

0086- (0) 519-83715080

ALAMAT

Alamat Kantor: NO 2 Yanzheng Middle Road, Hutang Town, Wujin Districe, Changzhou City, Jiangsu, China

Alamat Pabrik: NO.6, Dongbao Road, Niutang Industria Park, Distrik Wujin, Kota Changzhou, Provinsi Jiangsu, China

HUBUNGI KAMI

PETA

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita