Kompresor Penyejuk Udara Otomatis lan Majelis Kopling Kanggo Suzuki Wagon R / Suzuki Jimny / Alto

Katrangan singkat:

Pasokan produk duwe ukuran luwih cilik, swara kerja sing luwih murah, umur kerja sing luwih cocog, kinerja efek pendinginan sing luwih apik. 


Detail Produk

Tag Produk

KOMANDAR AC OTOMATIS BARU

Pasokan produk duwe ukuran luwih cilik, swara kerja sing luwih murah, umur kerja sing luwih cocog, kinerja efek pendinginan sing luwih apik. Fitur sing paling penting yaiku rega sing luwih cocog. Kita bisa njamin kompresor, sampeyan bakal tuku saka perusahaan ora mung produk dhewe, nanging uga rencana perawatan lan proyek layanan teknik. Kabeh pandhuan instalasi lan manual layanan bakal ditindakake karo kompresor.

Tipe Bagian: Kompresor A / C
Ukuran Kotak: 250 * 220 * 200MM
Bobot produk: 5 ~ 6KG
Wektu Pangiriman: 20-40 Dina
Garansi: Garansi Mileage Unlimited 1 Tahun Gratis

Parameter produk

Model NO

KPR-6315

Lamaran

Suzuki Wagon R 2005

Tegangan

DC12V

OEM ORA

95201-58J00 / 95200-58J10 / 95200-58J11 / 95200-58J01 / 95200-58JA1 / 95201-58J10 / 1A21-61-450 / 1A17-61-450 / 27630-4A00B / 27630-4A00D

Parameter katrol

4PK /φ93MM

Gambar produk

KPR-6315 (1)
KPR-6315 (2)
KPR-6315 (4)

Parameter produk

Model NO

KPR-6317

Lamaran

Suzuki Jimny

Tegangan

DC12V

OEM ORA

95200-77GB2 / 95201-77GB2

Parameter katrol

4PK /110MM

Gambar produk

631701
631702
631703

Parameter produk

Model NO

KPR-6320

Lamaran

Suzuki Wagon R, Alto, Palete, Nggawa

Suzuki Saben, Solio, Alto Lapin

Suzuki Kei, Karimun, Mehran

Nissan Moco 

Nissan Roox 

Nissan Pino 

Mazda Az Kreta 

Mazda Carol 

Mazda Adil Kreta

Tegangan

DC12V

OEM ORA

95200-58J40 / 95201-58J40 / 95200-58J41 / 95201-58J41 / 27630-4A01B / 27630-4A00H / 27630-4A00H

Parameter katrol

4PK /φ100mm

Gambar produk

632001
632002
632003

Kemasan & shippment

Kemasan karton konvensional utawa kemasan kothak warna khusus.

Hollysen  packing01

Video produt

Gambar pabrik

Assembly shop

Toko majelis

Machining workshop

Lokakarya mesin

Mes the cockpit

Mes kokpit

The consignee or consignor area

Area sing ngirim utawa sing ngirim

Layanan Kita

Layanan
Layanan khusus: Kita bisa nyukupi persyaratane para pelanggan, apa sawetara macem-macem macem-macem, utawa produksi massal khusus OEM.

OEM / ODM
1. Mbantu pelanggan nggawe solusi sing cocog karo sistem.
2. Nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo produk.
3. Mbantu pelanggan supaya bisa ngatasi masalah sawise-adol.

Kauntungan Kita

1. Kita wis ngasilake kompresor AC otomatis luwih saka 15 taun.
2. Posisi posisi instalasi sing akurat, nyuda penyimpangan, gampang dipasang, dipasang kanthi siji langkah.
3. Panggunaan baja logam sing apik, tingkat kaku sing luwih gedhe, ningkatake umur layanan.
4. Tekanan cekap, transportasi sing lancar, ningkatake tenaga.
5. Nalika nyopir kanthi kacepetan dhuwur, daya input suda lan beban mesin saya suda.
6. Operasi lancar, swara sithik, geter cilik, torsi wiwitan cilik.
7. Pemeriksaan 100% sadurunge dikirim.

Kasus Proyek

AAPEX in America

AAPEX ing Amerika

6374111734387011718128404

Automekanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020

CIAAR Shanghai 2020


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita