Pabrik Pabrik Kompresor Ac Kanggo Mazda CX3 / Mazda Demio / Mazda 3

Katrangan singkat:

Kajaba unit-unit AC otomatis independen kanthi skala gedhe, kompresor AC mobil umum disambungake karo poros utama mesin liwat kopling elektromagnetik. Stop lan wiwitan kompresor ditemtokake dening penarik lan pelepasan kopling elektromagnetik. 


Detail Produk

Tag Produk

Kajaba unit-unit AC otomatis independen kanthi skala gedhe, kompresor AC mobil umum disambungake karo poros utama mesin liwat kopling elektromagnetik. Stop lan wiwitan kompresor ditemtokake dening penarik lan pelepasan kopling elektromagnetik. Mula, kopling elektromagnetik minangka komponen eksekutif ing sistem kontrol otomatis AC mobil. Iki kena pengaruh saklar suhu (termostat), tekanan tekanan (relay tekanan), relay kecepatan lan kontrol saklar daya lan komponen liyane. Umume dipasang ing sisih ngarep kompresor.

Kopling elektromagnetik uga diarani kopling elektromagnetik. Nggunakake prinsip induksi elektromagnetik lan gesekan ing antarane lempeng gesekan njero lan njaba kanggo nggawe rong bagean puteran ing sistem transmisi mekanik. Ing kahanan bagean aktif ora mandheg muter, bagean sing didhukung bisa digabung utawa dipisahake saka sambungan mekanik elektromagnetik. Piranti kasebut minangka alat listrik sing dieksekusi kanthi otomatis. Kopling elektromagnetik bisa digunakake kanggo ngontrol wiwitan, mbalikke, ngatur kacepetan lan ngerem mesin. Keuntungan saka struktur sing gampang, tumindak cepet, energi kontrol cilik, lan trep kanggo remot kontrol; sanajan ukurane cilik, bisa ngirim torsi gedhe; yen digunakake kanggo ngontrol rem, duwe kalem rem rem sing stabil lan stabil.

Mbusak lan langkah instalasi kompresor AC mobil

Proses langkah-langkah pembongkaran kompresor AC mobil:
Cathetan: Kanggo nyegah impurities lan kelembapan ing udhara ora kondensasi ing bagean lan ngetik sistem, bagean sing dibubarake kudu dibatalake kanthi cepet.
① Gawe prosedur pemulihan pendingin udara-pendingin ruangan.
② Copot kabel kabel negatif ing batere.
③ Copot sabuk penggerak.
④ Copot sambungan pipa AC sing tekanan dhuwur lan kurang ing kompresor.
⑤ Copot konektor sabuk kompresor.
⑥ Copot bolts mbenakake kompresor lan copot kompresor.

Proses instalasi kompresor AC mobil:
① Pasang sekrup mbenakake kompresor, pasang lan kencengi bolt mbenakake kompresor.
②Sambungake konektor sabuk kompresor.
③Mencakup teknologi tabung kepala kompresor AC tekanan dhuwur lan kurang.
④ Pasang sabuk penggerak.
⑤Sambungake kabel kabel negatif saka batere.
⑥ Gawe prosedur ngisi pendingin pendingin ruangan.

Tipe Bagian: Kompresor A / C
Ukuran Kotak: 250 * 220 * 200MM
Bobot produk: 5 ~ 6KG
Wektu Pangiriman: 20-40 Dina
Garansi: Garansi Mileage Unlimited 1 Tahun Gratis

PARAMETER PRODUK

Model NO

KPR-8334

Lamaran

Mazda CX3 & 2 / Mazda Demio 2014-2016

Tegangan

DC12V

OEM ORA

D09W61450 / T964038A / DBA-DJ3FS

Parameter katrol

6PK /φ110MM

Gambar produk

8334-1
8334-4
8334-3
8334-2

Parameter produk

Model NO

KPR-8340

Lamaran

Mazda 2 08'-15 '1.3

Tegangan

DC12V

OEM ORA

92600C570A  / DRZ8-61-450 052 / DR08-61450 / DR08-61052

Parameter katrol

6PK /φ118MM

Gambar produk

8340-2
8340-3
8340-4
8340-5

Parameter produk

Model NO

KPR-8341

Lamaran

Mazda 3 1.6

Tegangan

DC12V

OEM ORA

B44D61450 / T904055B / BFF5-61450 / T917155A

Parameter katrol

6PK /φ125MM

Gambar produk

8341-2
8341-3
8341-4
8341-5

Kemasan & shippment

Kemasan karton konvensional utawa kemasan kothak warna khusus.

Hollysen  packing01

Video produt

Gambar pabrik

Assembly shop

Toko majelis

Machining workshop

Lokakarya mesin

Mes the cockpit

Mes kokpit

The consignee or consignor area

Area sing ngirim utawa sing ngirim

Layanan Kita

Layanan
Layanan khusus: Kita bisa nyukupi persyaratane para pelanggan, apa sawetara macem-macem macem-macem, utawa produksi massal khusus OEM.

OEM / ODM
1. Mbantu pelanggan nggawe solusi sing cocog karo sistem.
2. Nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo produk.
3. Mbantu pelanggan supaya bisa ngatasi masalah sawise-adol.

Kauntungan Kita

1. Kita wis ngasilake kompresor AC otomatis luwih saka 15 taun.
2. Posisi posisi instalasi sing akurat, nyuda penyimpangan, gampang dipasang, dipasang kanthi siji langkah.
3. Panggunaan baja logam sing apik, tingkat kaku sing luwih gedhe, ningkatake umur layanan.
4. Tekanan cekap, transportasi sing lancar, ningkatake tenaga.
5. Nalika nyopir kanthi kacepetan dhuwur, daya input suda lan beban mesin saya suda.
6. Operasi lancar, swara sithik, geter cilik, torsi wiwitan cilik.
7. Pemeriksaan 100% sadurunge dikirim.

Kasus Proyek

AAPEX in America

AAPEX ing Amerika

Automechanika1

Automekanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020

CIAAR Shanghai 2020


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita