Kompresor Otomatis Ac Kanggo Honda N-BOX / Honda Brio / Honda Jazz

Katrangan singkat:

Kompresor AC otomatis minangka "jantung" sistem AC kanthi mobil. Nalika sistem pendingin mobil mobil diuripake, kompresor bisa tumindak, ngompres lan nyopir kulkas liwat sistem AC sing disegel.


Detail Produk

Tag Produk

KOMANDAR AC OTOMATIS BARU

Kompresor AC otomatis minangka "jantung" sistem AC kanthi mobil. Nalika sistem pendingin mobil mobil diuripake, kompresor bisa tumindak, ngompres lan nyopir kulkas liwat sistem AC sing disegel. Pendingin nyerep panas ing mobil liwat pertukaran panas ing penguap, lan nyebar panas menyang njaba mobil liwat kondensor, saéngga bisa nyuda suhu ing mobil lan nggawe ing lingkungan sing kepenak.

Tipe Bagian: Kompresor A / C
Ukuran Kotak: 250 * 220 * 200MM
Bobot produk: 5 ~ 6KG
Wektu Pangiriman: 20-40 Dina
Garansi: Garansi Mileage Unlimited 1 Tahun Gratis

Diagnosa lan ndeteksi masalah ac

Sistem AC mobil minangka sistem sirkulasi individu sing disegel. Gegayutan karo kenyamanan kulo, ekonomi lan keamanan mobil sing bisa digunakake kanthi normal. Kanggo mriksa sistem AC ing mobil. Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti lan ngerti sistem AC ing mobil, ngerteni prinsip kulkas, konfigurasi sistem, struktur, fungsi, lsp. lan ahli ing sesambungan lan fungsi konfigurasi; Iki ngerti macem-macem Gejala sing bisa utawa gampang ngasilake, nyebabake lan cara ngatasi masalah kegagalan.

Mrekso lan nyoba kompresor pendingin:
Kompresor pendingin minangka inti saka sistem AC mobil. Iki tanggung jawab kanggo kompresi lan sirkulasi cairan kerja pendinginan sistem. Biasane kudu mriksa lan nyoba efisiensi kompresi lan bocor.

Kanggo nyoba efisiensi kompresi kompresor, tanpa mbatalake sistem, kudu nyambungake alat ukur tekanan telung arah kanggo tes.

Nalika ana jumlah pendingin ing sistem, mesin bakal dadi luwih cepet. Ing wektu iki, penunjuk kanggo ngukur tekanan rendah mesthine bakal mudhun, lan tekanan tekanan tinggi uga bakal mundhak akeh. Throttle sing luwih gedhe, drop drop luwih gedhe, nuduhake manawa kompresor bisa nindakake kanthi apik; yen nyepetake Penunjuk meter tekanan rendah mudhun alon-alon lan tingkat penurunan ora akeh, nuduhake yen kompresi efisiensi kompresor kurang; yen penunjuk meter tekanan rendah biasane ora nggambar nalika nyepetake, tegese kompresor ora duwe efisiensi kompresi.

Bagean kompresor sing paling rawan yaiku bocor yaiku segel poros (Segel minyak). Amarga kompresor asring diputer kanthi kecepatan dhuwur lan suhu operasi dhuwur, segel batang gampang bocor. Nalika ana jejak minyak ing koil kopling lan cangkir sedhot kompresor, segel poros mesthi bocor.

Alesan utama sing gampang nyebabake kerusakan kompresor yaiku:
1. Sistem AC ora resik, lan kotoran partikel di sedot kompresor;
2. Pendingin utawa minyak pelumas sing akeh banget ing sistem nyebabake kerusakan kompresor kanthi "palu cair";
3. Suhu operasi kompresor dhuwur banget utawa wektu operasi dawa banget;
4. Kompresor cendhak minyak lan rusak banget;
5. Kopling elektromagnetik saka slip kompresor lan suhu gesekan dhuwur banget;
6. Konfigurasi daya kompresor cilik banget;
7. Kualitas produksi kompresor rusak.

PARAMETER PRODUK

Model NO

KPR-6329

Lamaran

Honda N-BOX

Tegangan

DC12V

OEM ORA

38810-R9G-004 / 33810-5Z1-004 / 0327912211 / SANDEN: 3800

Parameter katrol

4PK /φ100MM

Gambar produk

6329-1
6329-2
6329-5
6329-3

Parameter produk

Model NO

KPR-6341

Lamaran

Honda Brio 2014

Tegangan

DC12V

OEM ORA

A3851

Parameter katrol

5PK /φ100MM

Gambar produk

6341-2
6341-3
6341-4
6341-5

Parameter produk

Model NO

KPR-8355

Lamaran

Honda Jazz 07

Tegangan

DC12V

OEM ORA

38810RMEA02 / 6512834 / 2022697AM

Parameter katrol

5PK /φ112MM

Gambar produk

KPR-8355 (2)
KPR-8355 (3)
KPR-8355 (4)
KPR-8355 (5)

Kemasan & shippment

Kemasan karton konvensional utawa kemasan kothak warna khusus.

Hollysen  packing01

Video produt

Gambar pabrik

Assembly shop

Toko majelis

Machining workshop

Lokakarya mesin

Mes the cockpit

Mes kokpit

The consignee or consignor area

Area sing ngirim utawa sing ngirim

Layanan Kita

Layanan
Layanan khusus: Kita bisa nyukupi persyaratane para pelanggan, apa sawetara macem-macem macem-macem, utawa produksi massal khusus OEM.

OEM / ODM
1. Mbantu pelanggan nggawe solusi sing cocog karo sistem.
2. Nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo produk.
3. Mbantu pelanggan supaya bisa ngatasi masalah sawise-adol.

Kauntungan Kita

1. Kita wis ngasilake kompresor AC otomatis luwih saka 15 taun.
2. Posisi posisi instalasi sing akurat, nyuda penyimpangan, gampang dipasang, dipasang kanthi siji langkah.
3. Panggunaan baja logam sing apik, tingkat kaku sing luwih gedhe, ningkatake umur layanan.
4. Tekanan cekap, transportasi sing lancar, ningkatake tenaga.
5. Nalika nyopir kanthi kacepetan dhuwur, daya input suda lan beban mesin saya suda.
6. Operasi lancar, swara sithik, geter cilik, torsi wiwitan cilik.
7. Pemeriksaan 100% sadurunge dikirim.

Kasus Proyek

AAPEX in America

AAPEX ing Amerika

Automechanika

Automekanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020-1

CIAAR Shanghai 2020


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita