Universal Truk Sleeper Kondisioner Pendingin Udara Pendingin Mobil 12v 24v

Katrangan singkat:

Sistem pendinginan nggunakake pendingin sing aman lan ramah lingkungan yaiku R134A, saengga AC kondisioner luwih hemat energi lan kondisioner ramah lingkungan. Dibandhingake karo kondisioner on-board tradisional, kondisioner AC ora kudu ngandelake tenaga mesin kendaraan, sing bisa ngirit bahan bakar lan nyuda polusi lingkungan.


Detail Produk

Tag Produk

PARAMETER PRODUK

Jinis Bagéan

AC / Parkir adhem / AC truk ndhuwur atap

Model produk

HLSW-ZCKT28A / HLSW-ZCKT28B

Lamaran

Mobil, Truck, Bkita, Rv, Bgandum

Ukuran Kotak

Desain miturut spesifikasi produk

Bobot produk

31KG

Tegangan

DC12V/ DC24V

Volume hawa sirkulasi

450㎥ / jam

Daya sing dirating

850W

Kapasitas Pendingin

2800W

Ukuran produk

80.5cm * 80.3cm * 15cm

Kulkas

R134A

Ukuran bolongan

45.8cm * 26.8cm / 58.2cm * 28.8cm

Garansi

Free Garansi Mileage Unlimited 1 Taun

Gambar produk

Universal Truck Sleeper Conditioning 12v 24v (1)
Universal Truck Sleeper Conditioning 12v 24v (2)
Universal Truck Sleeper Conditioning 12v 24v (3)
Universal Truck Sleeper Conditioning 12v 24v (4)

Prakara sing perlu digatekake babagan panggunaan AC:

1. Ing mangsa panas, coba pilih ngaso ing papan teduh. Luwih becik mbukak kondisioner udakara udakara setengah jam luwih dhisik, nyuda suhu taksi dadi kahanan sing kepenak, banjur wiwiti AC kanthi efek sing luwih apik. Sanalika, sampeyan bisa narik tirai teduh, efek kulkas bakal luwih apik;
2. Aja nguripake mode ECO nalika kondisioner hawa wiwit dina suhu awan nalika awan, amarga bakal mengaruhi efek pendinginan. ECO minangka mode ekonomi, sing cocog digunakake ing wayah wengi.
3. Nggunakake AC kahanan parkir. Dianjurake supaya batere pabrik asli luwih saka 180Ah, saengga efek pendinginan lan umur batere AC luwih apik.
4. Nalika nginstal daya AC, ora disaranake nyambungake batere kanthi langsung, nanging disambungake menyang saklar batere, amarga produk listrik, sanajan ora ditrapake, bakal ngasilake fenomena konsumsi listrik.

Unit AC kanthi mode operasi fluor:

1. Nyambungake rong selang tekanan sing luwih dhuwur lan ngisor ing manometer manifold karo kompresor, utawa sambung antarmuka sing luwih dhuwur lan ngisor ing pipa. Selang tengah ing manometer macem-macem disambungake menyang pompa vakum.
2. Bukak katup tekanan sing luwih dhuwur lan ngisor manual ing manometer macem-macem, miwiti pompa vakum lan vakum nganti 15 ~ 30min.
3. Tutup katup tekanan sing luwih dhuwur lan ngisor manual ing manometer macem-macem, lebokake 5 menit, lan priksa manawa tekanan sing dituduhake dening pengukur tekanan mundhak. Yen mundhak, tegese sistem bocor. Deteksi lan ndandani bocor kudu ditindakake saiki. Yen penunjuk pengukur tetep tetep, muatan bisa kebak.

Kemasan & shippment

Kemasan netral lan kothak umpluk

Hollysen  packing

Gambar pabrik

Assembly shop

Toko majelis

Machining workshop

Lokakarya mesin

Mes the cockpit

Mes kokpit

The consignee or consignor area

Area sing ngirim utawa sing ngirim

Layanan Kita

Layanan
Layanan khusus: Kita bisa nyukupi persyaratane para pelanggan, apa sawetara macem-macem macem-macem, utawa produksi massal khusus OEM.

OEM / ODM
1. Mbantu pelanggan nggawe solusi sing cocog karo sistem.
2. Nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo produk.
3. Mbantu pelanggan supaya bisa ngatasi masalah sawise-adol.

Kauntungan Kita

1. Kita wis ngasilake kompresor AC otomatis luwih saka 15 taun.
2. Posisi posisi instalasi sing akurat, nyuda penyimpangan, gampang dipasang, dipasang kanthi siji langkah.
3. Panggunaan baja logam sing apik, tingkat kaku sing luwih gedhe, ningkatake umur layanan.
4. Tekanan cekap, transportasi sing lancar, ningkatake tenaga.
5. Nalika nyopir kanthi kacepetan dhuwur, daya input suda lan beban mesin saya suda.
6. Operasi lancar, swara sithik, geter cilik, torsi wiwitan cilik.
7. Pemeriksaan 100% sadurunge dikirim.

Kasus Proyek

AAPEX

AAPEX ing Amerika

Automechanika

Automekanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020-1

CIAAR Shanghai 2020


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita