Kondisioner Udara Jendela AC 12V 24V Kondisioner Parkir Truk AC

Katrangan singkat:

Musim panas sing paling panas, sing paling apik banget yaiku truk. Truk kerja saben dinane kerja keras ing dalan, dheweke bakal luwih becik urip. Sanajan ana macem-macem artefak pendinginan teduh, nalika ngenteni barang ing papan parkir, dheweke bakal entuk sutra filar, supaya kanca-kanca kertu entuk lingkungan istirahat sing adhem lan nyaman.


Detail Produk

Tag Produk

AC, parkir, truk, mesin konstruksi. Bisa ngatasi masalah truk lan mesin konstruksi nalika truk lan crab bisa diparkir ing panggonane. Kanggo nggunakake daya batere DC12V / 24V / 36V ing-pesawat dadi AC kanggo mobil. Tanpa nglengkapi peralatan generator; Sistem pendinginan nggunakake pendingin sing aman lan ramah lingkungan yaiku R134A, saengga AC kondisioner luwih hemat energi lan kondisioner ramah lingkungan. Dibandhingake karo kondisioner on-board tradisional, kondisioner AC ora kudu ngandelake tenaga mesin kendaraan, sing bisa ngirit bahan bakar lan nyuda polusi lingkungan.

Miturut riset lan umpan balik pasar, panginstalan AC wis dadi tren, ora mung ngirit bahan bakar lan dhuwit, nanging uga nol polusi lan nol emisi. Iki uga nyuda panggunaan energi. Unit AC kanthi parkir dipasang ing atap mobil, kompresor, penukar panas lan lawang metu sing terintegrasi, integrasi utamane dhuwur, umume ayu, ngirit ruangan instalasi, yaiku desain sing paling diwasa.

PARAMETER PRODUK

Jinis Bagéan

AC / Parkir adhem / AC truk ndhuwur atap

Model produk

HLSW-ZCKT16A / HLSW-ZCKT16B

Lamaran

Mobil, Truck, Bkita, Rv, Bgandum

Ukuran Kotak

Desain miturut spesifikasi produk

Bobot produk

46KG

Tegangan

DC12V/ DC24V

Dirating saiki

45A

Daya sing dirating

850W

Kapasitas Pendingin

2600W

Volume udara sing nguap

600㎥ / jam

Volume hawa adhem

2200㎥ / h

Ukuran bolongan

60cm * 30cm / 50cm * 80cm

Kulkas

R134A

Garansi

Free Garansi Mileage Unlimited 1 Taun

Ukurane mesin

85.8cm * 97cm * 15cm / 93.7cm * 54.5cm

Gambar produk

Newest Window Air Conditioning 12V 24V01
Newest Window Air Conditioning 12V 24V02
Newest Window Air Conditioning 12V 24V03
Newest Window Air Conditioning 12V 24V04

Pentinge parkir AC:

1. Bisa nyukupi kabutuhan adhem kanggo nyopir kanthi roombas;
2. Swara cilik, meh ora bakal mengaruhi truk liyane;
3. Relatif, biaya panggunaan mesin luwih murah tinimbang nguripake AC.

Fitur mesin kabeh-ing-siji sing paling dhuwur:

1. Aja prelu doyo, tanpa rusak awak mobil;
2. Udhara sing luwih panas munggah lan udhara sing adhem, santai lan kepenak;
3. Tanpa sambungan pipa, adhem kanthi cepet.

Kemasan & shippment

Kemasan netral lan kothak umpluk

Hollysen  packing

Gambar pabrik

Assembly shop

Toko majelis

Machining workshop

Lokakarya mesin

Mes the cockpit

Mes kokpit

The consignee or consignor area

Area sing ngirim utawa sing ngirim

Layanan Kita

Layanan
Layanan khusus: Kita bisa nyukupi persyaratane para pelanggan, apa sawetara macem-macem macem-macem, utawa produksi massal khusus OEM.

OEM / ODM
1. Mbantu pelanggan nggawe solusi sing cocog karo sistem.
2. Nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo produk.
3. Mbantu pelanggan supaya bisa ngatasi masalah sawise-adol.

Kauntungan Kita

1. Kita wis ngasilake kompresor AC otomatis luwih saka 15 taun.
2. Posisi posisi instalasi sing akurat, nyuda penyimpangan, gampang dipasang, dipasang kanthi siji langkah.
3. Panggunaan baja logam sing apik, tingkat kaku sing luwih gedhe, ningkatake umur layanan.
4. Tekanan cekap, transportasi sing lancar, ningkatake tenaga.
5. Nalika nyopir kanthi kacepetan dhuwur, daya input suda lan beban mesin saya suda.
6. Operasi lancar, swara sithik, geter cilik, torsi wiwitan cilik.
7. Pemeriksaan 100% sadurunge dikirim.

Kasus Proyek

AAPEX

AAPEX ing Amerika

Automechanika

Automekanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020-1

CIAAR Shanghai 2020


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita