12v 24v Portable Universal Roof Top Mounted Truk Sleeper Listrik Parkir Pendingin Udara Pendingin Kondisioner

Katrangan singkat:

Ing mangsa panas, nyopir awan wengi, panas sing panas, kondisioner AC mobil listrik bisa ngontrol suhu ing mobil kanthi adoh, saéngga bisa nyetel suhu ing mobil nalika turu, lan ngrasakake adhem ing panase . AC kaya iki efisien lan hemat energi, operasi stabil, swara kurang, lan bisa adhem kanthi cepet ing ruangane mobil supaya swasana apik nalika nyopir lan makarya. AC portebel iki cocog kanggo mobil gedhe, truk, bis, RV, kapal, kendaraan teknik, lsp. Nalika hawa panas, nyopir utawa ora nyopir, bisa adhem suhu ing mobil.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter produk

Jinis Bagéan

AC / Parkir adhem /AC truk ndhuwur atap

Lamaran

Mobil, Truck, Bkita, Rv, Bgandum

Ukuran Kotak

Desain miturut spesifikasi produk

Bobot produk

32KG

Tegangan

DC12V/ DC24V

Nyetel suhu

18-30 ℃

Kapasitas Pendingin

2600W (300-3500W)

Kekuwatan

700W (400-900W)

Kulkas

R134A

Garansi

Free Garansi Mileage Unlimited 1 Taun

Gambar produk

Parking air conditioner-Roof type air conditioner1
Parking air conditioner-Roof type air conditioner2
Parking air conditioner-Roof type air conditioner3

Fitur Kondisioner Udara

Fitur jinis top kabeh ing siji AC kondisioner AC adhem AC kanggo kendaraan mesin konstruksi.
1. Kompresor gulung
Kompresor inverter cerdas jinis gulung.
Efisiensi tinggi lan hemat energi.
Mlaku lancar lan anti-nabrak.

2. Kondensor daya dhuwur
Kondensor daya dhuwur internal, disipasi panas cepet, efek pendinginan sing luwih cepet, efisiensi dhuwur lan hemat energi.
Ayo sampeyan seneng musim panas.

3. Awak siji potong
Desain awak ultra tipis, ora perlu bolongan kanggo dipasang ing posisi sunroof mobil, mung 15cm luwih dhuwur tinimbang mobil asli.

4. Proteksi voltase sithik
Papan kontrol utama sing cerdas, kanthi proteksi voltase kurang, supaya mobil bisa diwiwiti kanthi normal, lan nggunakake luwih gampang.

5. Pendinginan cepet
Ngadopsi kompresor gulung, kondensor daya tinggi internal, bisa adhem kanthi cepet, lan aja kuwatir suhu dhuwur ing musim panas.

6. Kontrol jarak jauh
AC duwe panel kontrol lan remot kontrol, sing bisa langsung ngontrol AC, supaya sampeyan bisa kontrol suhu nalika turu.

7. Aksesoris
Kompresor inverter DC, desain selang tekanan dhuwur lan kurang, khusus digawe kanggo truk, anti geter, lan anti benjolan.

8. Gampang dipasang
Panel trim interior standar, jalur penyegelan, sekrup kabel listrik, batang fix, instalasi sederhana.

Kemasan & shippment

Kemasan netral lan kothak umpluk

Hollysen  packing

Gambar pabrik

Assembly shop

Toko majelis

Machining workshop

Lokakarya mesin

Mes the cockpit

Mes kokpit

The consignee or consignor area

Area sing ngirim utawa sing ngirim

Layanan Kita

Layanan
Layanan khusus: Kita bisa nyukupi persyaratane para pelanggan, apa sawetara macem-macem macem-macem, utawa produksi massal khusus OEM.

OEM / ODM
1. Mbantu pelanggan nggawe solusi sing cocog karo sistem.
2. Nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo produk.
3. Mbantu pelanggan supaya bisa ngatasi masalah sawise-adol.

Kauntungan Kita

1. Kita wis ngasilake kompresor AC otomatis luwih saka 15 taun.
2. Posisi posisi instalasi sing akurat, nyuda penyimpangan, gampang dipasang, dipasang kanthi siji langkah.
3. Panggunaan baja logam sing apik, tingkat kaku sing luwih gedhe, ningkatake umur layanan.
4. Tekanan cekap, transportasi sing lancar, ningkatake tenaga.
5. Nalika nyopir kanthi kacepetan dhuwur, daya input suda lan beban mesin saya suda.
6. Operasi lancar, swara sithik, geter cilik, torsi wiwitan cilik.
7. Pemeriksaan 100% sadurunge dikirim.

Kasus Proyek

AAPEX in America1

AAPEX ing Amerika

Automechanika Shanghai 20191

Automekanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020

CIAAR Shanghai 2020


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita