CIAAR 2017 【Pameran Langsung】

Ing wulan November 2017, Pameran Teknologi AC lan Otomatis Otomotif Shanghai 15th (CIAAR 2017) digelar ing Pusat Pameran lan Pameran Everbright Shanghai kanthi sukses. Minangka pakumpulan taunan industri pendingin udara otomotif, apa ukuran pameran utawa jumlah panuku, dheweke duwe puncak sejarah. Pameran iki nduwe total 416 merek industri lan perwakilan domestik lan asing ing omah lan luar negeri sajrone telung dina. Ing wektu sing padha, pameran kasebut narik kawigaten Amerika Serikat, Kanada, Australia, Rusia, Korea Selatan, Mesir lan 10619 pengunjung profesional saka 44 negara lan wilayah teka lan tuku. Pameran kalebu telung area produk utama: produk pendingin udara otomotif, aksesoris pendingin seluler lan piranti transportasi kulkas.

6366251022656054681044457
6366251023259082037768086
6366251024015136718691947

Saka 2010 nganti 2017, perusahaan kita melu 7 pameran Shanghai kanthi berturutan, kita wis nyekseni pangembangan AC otomotif kanthi cepet. Mobil minangka transportasi penting kanggo urip masarakat. Kanthi nambah taraf urip masarakat, saya akeh sing wiwit tuku mobil. Nanging, panggunaan mobil kanthi skala gedhe nyebabake sawetara masalah kayata konsumsi energi, kekurangan sumber daya, lan polusi lingkungan. Masalah kasebut nyebabake perusahaan mobil utama nggawe macem-macem kendaraan ramah lingkungan sing bebas polusi. Kanggo nyedhiyakake kabutuhan, perusahaan kami wis nggawe kompresor listrik kanggo kendaraan energi anyar. Kendaraan energi listrik saka kompresor listrik bisa digunakake ing kendaraan listrik kanthi kecepatan rendah lan dhuwur kanggo nyukupi kabutuhan pangguna liyane. Produk kasebut bisa andal. , Efisiensi tinggi, kapasitas pendinginan gedhe, operasi stabil, gangguan swara, lsp. Sing bisa ngirit energi udakara 20% dibandhingake karo produk sing padha.

Sajrone telung dina, ana akeh pameran kanggo ngunjungi kita. Paten baling-baling rotary ora mung narik kawigatene para produsen mobil domestik, nanging uga akeh tamu manca sing seneng. Akeh pelanggan sing kasengsem njaluk sinau babagan rincian informasi produk, lan pengin negosiasi ing pabrik kasebut. Liwat pameran, kita wis sinau babagan kabutuhan pasar, level pangembangan ing industri sing padha, lan kekurangane. Kita bakal kerja luwih apik kanggo nambah awake dhewe mbesuk, nggawe luwih akeh produk anyar kanggo isi syarat pasar, lan ngupayakake nggawe AC ing bidang otomotif.


Wektu kiriman: Jun-10-2021