CIAAR 2020 【Pameran Langsung】

Tanggal 12 November 2020, Pameran Teknologi AC lan Otomotif Internasional Shanghai otomotif kaping 18 kabuka kanthi apik. Kanthi perkembangan industri mobil China kanthi cepet, industri pendinginan seluler Tiongkok nuduhake tren pangembangan sing cepet. Saben tautan wiwit produksi, penjualan nganti sawise-penjualan saya saya diwasa. Syarat nasional kanggo nglindhungi karbon sithik lan lingkungan kanggo produk industri terus ningkat, sing nyepetake inovasi produk perusahaan lan nganyarke industri.

Pameran Teknologi AC lan Pendingin Udara Otomotif Internasional Shanghai minangka jembatan komunikasi informasi industri sing apik, nggawa teknologi bareng produk AC otomotif otomotif. Saka aspek rute teknis lan prospek aplikasi industri, kanthi komprehensif lan njabarake sudut pandang sing bisa ditengok ing bidang produk pendingin udara otomotif. Wong ing lapangan iki uga entuk sinau lan interaksi luwih akeh ing kene saengga masarakat ngembangake usahane.

6374111853646484376082927
6374111853037402344845973

Perusahaan kita wis melu Pameran Teknologi Pendingin Udara Otomatis lan Refrigerasi Shanghai suwene wis pirang-pirang taun kanthi produk kompresor AC otomotif. Ing lingkungan umum epidemi iki, akeh pelanggan domestik lan manca negara isih kepincut karo pameran iki sajrone telung dina. Ing komunikasi karo wong-wong mau, budaya perusahaan diwenehake, citra perusahaan lan produk-produk anyar ditampilake, lan para pelanggan diajak ngunjungi pabrik lan ngenal babagan kita kanthi jero kanggo ningkatake kepercayaan pelanggan marang merek lan nggawe kapercayan saka pelanggan kanggo perusahaan kita. Kanggo milih produk sing cocog kanggo pelanggan lan njamin kualitas layanan, kita ngasilake produk lan sesambungan karo pelanggan ing situs pameran, nggunakake tumindak praktis kanggo ngrampungake masalah pelanggan lan nyukupi kabutuhan pelanggan.

Papan pameran kasebut akeh banget lan saiki lagi rame. Ana aliran pelanggan sing ora ana enteke ing stan 1J02, lan ana akeh pelanggan sing konsultasi. Resepsi sing apik, panjelasan sing tliti babagan produk kompresor AC otomotif, lan docking sing efisien wis disenengi para pelanggan. Ayo langsung menyang situs pameran!

6374111734387011718128404
6374111850546777344420268

Wektu kiriman: Jun-10-2021